Dag 80: Er is balsem in Gilead!

Smith Wigglesworth

God is blij wanneer we op de Rots staan en geloven dat Hij onveranderlijk is. Als u God durft te geloven, kunt u alle krachten van het kwaad trotseren. Er zijn tijden geweest dat ik Hem durfde geloven en toen heb ik de meest opmerkelijke ervaringen meegemaakt.

Op een dag zat ik in een treinwagon met twee mensen die erg ziek waren, een moeder en haar dochter. Ik zei tegen hen: 'Ik heb iets in mijn tas die alle gevallen in de wereld zal genezen. Het is niet bekend dat het ooit heeft gefaald."

Ze werden erg geïnteresseerd en ik ging ze meer en meer over deze oplossing vertellen, die nooit had gefaald om ziekte en kwalen te verwijderen. Eindelijk hadden zij de moed om mij te vragen voor een dosis. Toen opende ik mijn tas, pakte mijn Bijbel en las ze het vers voor dat zegt:

"Ik ben de Heer die u geneest " ( Exodus 15:26)

Gods Woord faalt nooit. Hij zal u altijd genezen als u Hem durft te geloven. Mensen zijn vandaag overal op zoek naar dingen waardoor ze zelf kunnen genezen en ze negeren het feit dat de balsem van Gilead (Jeremia 8:22) gemakkelijk te bereiken is.

Toen ik sprak over deze prachtige Arts, ging het geloof van zowel moeder als dochter uit naar Hem en Hij genas hen ter plekke in de trein.

Gods Woord is mij zo kostbaar dat als ik geen ander exemplaar kan krijgen, ik het voor niets in de wereld wil missen. Er is leven in het Woord. Er zit kracht in. Ik vind er Christus in en Hij is Degene Die ik nodig heb voor geest, ziel en lichaam. Het vertelt me van de kracht van Zijn Naam en de kracht van Zijn bloed voor reiniging.

Jonge leeuwen lijden armoede en honger, maar wie de HEERE zoeken, hebben geen gebrek aan enig goed. (Psalm 34:11 HSV)

 

TERUG

 

JEZUS IS HEER

© Jezus Heer gemeenschap vzw